/

 

 

Surf Aid-Kit is the new surfing sensation from Amsterdam! 5 muzikanten nemen je mee in een nieuwe golf van de surf muziek uit Californië. Beïnvloedt door Dick Dale, The Ventures, The Shadows en Oosterse invloeden, geven ze daar een afrobeat-twist aan. Met in veergalm verdronken gitaren, dynamische drums, warme baslijnen en aanstekelijke zangmelodieën bezorgt Surf Aid-Kit een unieke sound die je terugbrengt naar de waving sixties!


Rouzy Portier - Leadgitaar

Sem Egter van Wissekerke - Bas/Vocals

Mika van Moorselaar - Slaggitaar

Dirk Schonk - Drums

Valerie Lamers - Vocals


Sinds begin 2016 bestaat Surf Aid-Kit in zijn huidige vorm en het werd een druk jaar. In februari werd de eerste single en videoclip in eigen beheer gereleased: 'Cairo'. Het repetoire werd uitgebreid en er werd onwijs veel live-ervaring opgebouwd. Zo speelden ze in zalen als Paradiso, Bitterzoet, Winston Kingdom, Pacific Parc, Beachclub Timboektoe Wijk aan Zee en 't Oude Pothuys in Utrecht. 

2017 belooft ook een mooi jaar te worden voor het vijftal. Zo staan er al optredens vast in de Pacific Parc en op surffestival MadNes op Ameland en touren ze deze zomer langs verschillende surfcamps in Zuid-Frankrijk. Ook brengen ze eind maart hun EP ' Matahari Kembali' uit.